CareerS

We consider ourselves pioneers of the concrete industry. All of our projects is our works of Art. Be a part of our fast growing, young, International, and fast growing company! We would be pleased to receive your application.

Contact us at: hr@ivankaconcrete.com
Az IVANKA több mit 15 éve kutatja a beton innovatív felhasználási lehetőségeit. Homlokzati rendszerek, belsőépítészeti megoldások, kültéri és köztéri bútorok mellett számos egyedi kivitelezésű beton terméket gyárt. A cégcsoport jelentős kutatás-fejlesztési tevékenységnek és kiterjedt kapcsolatrendszerének köszönhetően világhírű építész irodákkal és tervezőkkel dolgozik együtt – már 5 kontinensen és több mint 75 városban rendelkezik sikeresen megvalósult projektekkel, gyártási és kivitelezési tapasztalattal.

Szentedrei telephelyünkre az alábbi munkakörbe keresünk új munkatársat

Amennyiben szeretnél egy dinamikusan fejlődő, prémium minőségű anyagok tervezésével és gyártásával foglalkozó sikeres cég csapatának tagja lenni, küldd el fényképes önéletrajzodat és motivációs leveledet fizetési igény megjelölésével a hr@ivankaconcrete.com címre.